Подхранващ нощен крем с Тубероза

47,00 лв. 37,60 лв.
  • Кат. номер: NAT081
  • Марка: Naturissimo
Базова цена: 37,60 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Моля, изберете:

Комплексен подхранващ нощен крем за лице за много суха и дехидратирана кожа. Маслата от Тукума, Ший и какао допринасят за комплексното подхранване на засегнатата от влиянието на външната среда кожа. Съдържа витамини E, B3, B6, и пантенол.Подхранващите липиди на маслата от Таману, царевичен зародиш, Рицин и гроздови семки, спомагат процеса на регенериране на кожата през нощта.Хидролизата от Бадемово масло и екстрактът от Жен шен подпомагат процесите на изграждане на структурата на кожата.Екстрактът от Личи и сокът от Алое Вера допълнително хидратират кожата.

Начин на употреба: Вечер нанасяйте тънък слой върху почистена влажна кожа с масажни движения.  

 

                                     Полезни билки и съставки в продукта:

 

Тукума-От тукума може да се извлекат два вида масло – от ядката и от пулпата. Те са с различни профили и съответно подходящи за различни цели. Маслото от пулпата съдържа много малко наситени мастни киселини (25%), докато при ядковото този процент достига 87%.Ядковото масло е по-близко като композиция до кокосовото масло, което го прави по-подходящо за козметични цели.Маслото e с бежов до светло-кафяв цвят, със сладък аромат на кафе и какао и принадлежи към групата на полу-твърдите масла – топи се веднага при контакт с кожата.Има естествен блясък, който придава сияйност на сухата кожа и облекчава раздразнената, без да оставя мазни следи или да запушва порите. Има ясно изразен високоовлажняващ, омекотяващ и успокояващ ефект. Богато масло е и обикновено малко количество доставя желания ефект.Високото съдържание на полифеноли подпомага да се „заключи“ влагата в кожата и да се съхрани еластичността й.

Ший/Карите-Богато е на множество витамини, сред които са A, E, D, F. Съдържа и полифеноли, алантоин, мастни киселини и др.Поради наличието на канелена киселина и витамин Е, маслото от ший се явява естествено слънцезащитно средство, което защитава кожата от въздействието на свободните радикали и вредните ултравиолетови лъчи. Също така витамин Е има стимулиращ ефект върху микроциркулацията на кожата. Съдържа до 55% олеинова киселина, която помага на маслото бързо да се абсорбира в кожата. То повишава липидния метаболизъм.В козметиката маслото от ший се използва повече от 20 години. Може да се употребява както самостоятелно, така и в състава на различни козметични продукти. В продуктите за лице то се бори с признаците на стареене и отпусната кожа. Намалява и разглажда бръчките и предотвратява появата на нови. Подходящо е в грижата за суха и зряла кожа. Подобрява еластичността и е част от anti-age козметиката.

Какао-Маслото лесно се абсорбира от кожата и не оставя мазни следи.
Какаовото масло съдържа ценни наситени и ненаситени киселини: палмитинова, стеаринова, олеинова, линолова, линоленова. Богато е на витамин А, витамин Е, танини, кофеин и полифеноли.В козметиката какаовото масло се изпозлва основно в грижата за зрялата кожа. В продуктите за лице то възстановява клетъчните мембрани, тонизира кожата, разглажда фините бръчки, особено в областта около очите.Маслото има овлажняващи свойства и поддържа хидролипидния баланс на кожата. Предпазва я от изсушаване, пукнатини и е подходящо средство в грижата за сухата кожа.

Таману-То не е сред най-разпространените масла, дори напротив. Съдържанието му обаче е доста внушително, а свойствата биха впечатлили всяка жена. Растението се нарича Таману, а способността му да ни прави по-красиви е доказана.Таману се смята за свещено дърво. Още от дълбока древност маслото от Таману е било използвано в традиционната полинезийска медицина.Има приятен аромат и текстура,която оставя кожата гладка и мека,без да оставя мазен остатък върху нея.Благодарение на противовъзпалителните и антимикробните си свойства,то е полезен природен лек за лечение на широк спектър от състояния на кожата.

Личи- В плода се съдържат витамин K, E, C, H и витамини от група B и е богато на множество микроелементи, като калций, желязо, цинк, манган, флуор, натрий, йод и калий.В козметиката се използва екстрактът от личи. В продуктите за лице той има подмладяващи свойства, подобрява еластичността и е подходящо средство в грижата за сухата кожа. Част е от anti-age козметиката - кремове, маски, серуми, кремове за околоочния контур, кремове за шия и деколте. Притежава избелващи свойства и се включва в избелващите продукти за лице, като кремове, маски, тоници и др.

Алое вера-Алое вера се прилага при кожни раздразнения, изгаряния, инфекции, екземи. Алое вера в козметика се добавя в състава както на продукти за лице, така и на продукти за тяло поради омекотяващото и регенериращото му действие за кожа, а също така забавя симптомите на стареене и е успешен лек срещу акне. Дори самата Клеопатра е използвала алое, за да поддържа феноменалната си красота.

Царевичен зародиш-Царевичното масло е полезно за всякакъв тип кожа като успокояващо средство, благодарение на подхранващите му свойства то се използва при възпалена и суха кожа - то я регенерира. Прилага се като с него се прави ефективен масаж. Царевично масло успешно се справя с проблемите при чувствителна и суха кожа. То отстранява лющенето на кожата, помага за бързата клетъчна регенерация, увеличава еластичността на кожата и има подмладяващо въздействие. Това масло много често се използва в производството на козметика за лица, благодарение на своите хипоалергенни и лечебни свойства.

Рицин-През последните няколко години маслото от рицин е известно като изключително полезна съставка за кожата и косата.А основната причина е свойството му да подхранва в дълбочина и да прави кожата нежна, мека и гладка. Някои козметолози посочват, че маслото от рицин, проявява също избелващо действие, което се бори с пигментациите и изравнява тена. Известно е, че питежава и антиейдж ефект, като експерти от козметичния свят споделят, че е добър помощник и за кожата около очите, където се образуват фини бръчици.

Грозде-В козметиката се използва екстрактът и маслото от гроздови семки.От гроздовите семки се получава масло, което има множество полезни свойства.Маслото има уникална концентрация на биологично активни вещества и често се нарича „хормон на младостта“. То съдържа голямо количество растителни полифеноли, които са способни да въздействат на организма с ефективността на хормона естроген, и по този начин да го подмлади. Маслото е богато на ненаситени мастни киселини, като линолова, която отговаря за метаболизма на мазнините в тялото, олеинова и палмитинова киселина. Съдържа витамин E и PP, както и естери на проантоцианидини, които се смятат за най-мощните антиоксиданти.В продуктите за лице то е най-полезно в грижата за зрялата кожа. Маслото е мощно антиоксидантно и подмладяващо средство, което активира обмяната на веществата в кожните клетки и изглажда бръчките.Регулира мастния себум, стяга порите и се бори с акнето. То има противовъзпалителни свойства, намалява кожните възпаления и помага при обриви.

Жен шен-Съвременните учени са открили в този магически корен повече от 200 уникални вещества. Съдържа гинсенозиди, витамин C, витамини от група B, алкалоиди, смоли, никотинова, пантотенова и фолиева киселина. Богато е на пектини, сапонини, както и множество минерали, сред които са желязо, мед, цинк, рубидий и др.В козметиката най-често се използва екстрактът от корена на жен шен.В продуктите за лице жен шенът стимулира изработката на колаген, ускорява процесите на регенерация на кожните клетки. Има антиоксидантни свойства, които подмладяват и предпазват кожата.

Бадем-Бадемовото масло е едно от най-древните известни растителни масла. Извлича се от ядката на сладък бадем.Течността съдържа олеинова, линолова, палмитинова киселина, витамин A, витамин Е и витамин В комплекс, минерали (магнезий, желязо, фосфор, цинк), каротеноиди, растителни протеини, биофлавоноиди.Бадемовото масло има хидратиращи свойства. То е много добър овлажнител, който предпазва кожата от изсушаване. Подхранва и омекотява като се грижи за грубата, напукана и лющеща се кожа. Подмладяващите си свойства маслото дължи на биофлавоноидите, които забавят стареенето на клетките, което го прави изключително подходящо за антиейдж кремовете. Отличава се с мощното тонизиращо действие, укрепва колагеновите влакна, изглажда бръчките. Участва в състава на кремовете за околоочния контур.

Витамин Е-Витамин Е, известен още като токоферол, е мощен антиоксидант, който е мастноразтворим.Витамин E е средство, което запазва младостта и поддържа здравия вид на кожата на лицето. Токоферолът предпазва от преждевременно стареене и нормализира дейността на репродуктивната система.Благодарение на него, кожата става гладка и еластична. Има подмладяващ ефект върху кожата на лицето и ръцете, също така действа благоприятно върху устните.Подмладява клетките на кожата,при редовна употреба изглажда дребните бръчки,придава гъвкавост и еластичност на кожата,стимулира процесите на регенерация,подобрява проникването на кислород в кожните клетки и помага при кожни проблеми.

Витамин В3-Витамин B3, известен още като витамин PP, никотинова киселина или ниацин, е витамин от група B.В козметиката, витамин B3 се използва в грижата за кожата на лицето. В продуктите за лице той разглажда и стяга кожата, бори се с фините бръчки и забавя процеса на стареене на кожата. Участва в състава на anti-age козметиката, по-специално кремове 30+ и се използва в състава на различни кремове, маски, серуми за лице. Витамин РР подобрява цвета на лицето, намалява порите, има противовъзпалителен ефект и се използва в състава на почистващи лосиони, тоници, гелове, кремове за мазна и проблемна кожа.

Витамин В5/Пантенол-Витамин B5, известен още като пантотенова киселина или пантенол, е витамин от група B.Използването на витамин B5 в козметиката е широко разпространено.В продуктите за лице, пантотеновата киселина е подходяща в грижата за чувствителната кожа. Тя омекотява, овлажнява и подобрява структурата на епидермиса и участва в състава на някои лосиони, тоници, кремове.Витамин B5 разглажда дребните бръчки, подобрява еластичността на кожата и е ефективно средство в anti-age козметиката-лосиони, кремове, серуми за лице и деколте.

Витамин В6-Витамин B6, известен още като Пиридоксин е витамин от група B.В козметиката витамин B6 се използва в грижата за кожата, косата и ноктите. В продуктите за лице е подходящ за зряла кожа, тъй като има антиоксидантни свойства, забавя процеса на бързото стареене и заглажда фините бръчки. Това го прави ценен компонент в anti-age козметиката - кремове, лосиони, серуми, кремове за околоочния контур.

 

 

Опаковка: 50мл.

 

Производител: Biola Organic Cosmetics Ltd., Унгария.

Доставка
Доставка

Доставката ще бъде извършена до посочения от Вас офис на фирма Спиди или ще бъде извършена до посочения от Вас адрес.При поръчка над 50лв. доставката е безплатна.Поръчки направени до 15,00ч. се изпращат на същия ден. Поръчки направени след 15,00ч. се изпращат на следващия ден.

 

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!